VAPAAKSI RIIPPUVUUDESTA

Et ole yksin. Voimme auttaa

VAPAAKSI RIIPPUVUUDESTA

Et ole yksin. Voimme auttaa

JÄRJESTÖKLUBI: VAPAAKSI RIIPPUVUUDESTA

Monet asiat tuovat elämään mielihyvää ja iloa, kuten ruokaa, shoppailua tai pelaamista. Ongelma syntyy, jos elämän iloa riippuu yhdestä asiasta niin, että siitä tulee itselleen tai muille haittaa tai varaa. Riippuvuus voi syntyä eri aineista (ruokaa, alkoholia, päihteitä) tai tekemisistä (rahapelit, riskien ottaminen).
Osaatko tunnistaa, onko sinulla, läheisellä tai asiakkallasi riippuvuusongelma? Tiedätkö, miten voit auttaa heitä, tai keneltä pyytää apua?

Tiistaina 20. huhtikuuta Moniheli ry: n klubilla opitaan riippuvuudesta, siitä, miten siihen puututaan, ja mitä palveluja ja ratkaisuja on tarjolla yhdessä yhdistyksemme Samha ry: n kanssa.

Samhan tavoite on ennaltaehkäistä päihteiden väärinkäyttöä ja mielenterveysongelmia, lisätä tietoa päihde ja mielenterveysongelmista, luoda yhteisöön luottamusta ja parantaa kotoutumista. Opimme myös siitä, miten FARO ry:n Mapeli-hanke puuttuu rahapeliriippuvuuteen venäjänkielisten keskuudessa. Tilaisuudessa osallistujat voivat saada lisää tietoa ja työkaluja, jolla auttaa omaa lähipiiriä tai oman järjestön asiakkaita, joilla on riippuvuutta.

Vaikuta tilaisuuden sisältöön! Haluamme erityisesti kuulla tilaisuudessa, ovatko monikulttuuriset järjestöt kohdanneet riippuvuutta omissa yhteisöissä, millaista riippuvuutta, ja mitä he ovat tehneet tai haluaisivat tehdä tämän aiheen parissa. Ilmoittaudu ja ilmoita n. 5 minuutin puheenvuorostasi viimeistään su 18.4.2021 täyttämällä alla oleva lomake. Vahvistamme puheenvuorot erikseen sähköpostitse viimeistään päivän ennen tilaisuutta. Linkki verkkotilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ohjeiden kanssa, ja jaetaan tällä sivulla tilaisuuden päivänä, joten voi myös osallistua kuuntelijana ilman ilmoittautumista.

Tilaisuuden puhekieli (englanti tai suomi) valitaan ilmoittautumisten perusteella, mutta kommentteja, kysymyksiä tai puheenvuoroja voi esittää tilaisuuden aikana kummallakin kielellä. Diat ovat suomeksi ja englanniksi ja käännämme toisella kielellä pidetyt puheenvuorot. Kieliosaaminen otetaan myös huomioon ryhmätyössä.

Ilmoittaudu

Löydä oma tapasi osallistua toimintaamme

Tutkimukset ja Kyselyt

Auta meitä ymmärtämään mielenterveyttä ja päihderiippuvuutta!
Osallistu tutkimuksiin, selaa niitä sivun alhaalla ja osallistua jo tänään

LUE LISÄÄ

Koutsi Valmennus: matka hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon

Haluatko tietää enemmän mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä sekä kuinka voit auttaa muita näiden haasteiden kanssa? Liity koutsi valmennus ohjelmaamme aloittaaksesi matkan hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon. Katso kalenterimme, milloin seuraava valmennus ryhmä kokoontuu ja ilmoittaudu mukaan!

LUE LISÄÄ

Ryhmä Oppiminen: liity nuorten kokouksiin jaa kokemuksia

Nuorten ryhmät ovat tarkoitettu nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestämme viikoittaisia tapaamisia opiskelijoiden kanssa auttaaksemme heitä ymmärtämään heidän omia tarpeitaan ja tukeaksemme heidän kasvua, sekä lisätäksemme yleistä hyvinvointi tietämystä.

.

LUE LISÄÄ

Jaa tarinasi

Jaa tarinasi kanssamme. Kuinka päihteiden väärinkäyttö tai mielenterveys vaikuttaa sinuun (tai mihin tahansa muuhun mielestäsi tärkeään keskustelun aiheeseen)? Jos haluat jakaa tarinasi auttaaksesi muita, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Voit jakaa tarinasi myös nimettömästi.

LUE LISÄÄ

Tue meitä tai tee vapaaehtoistyötä

Etsimme jatkuvasti lisää vapaaehtoisia ja tukea! Resursseja ja rahoitusta tarvitaan aina lisää! Ota yhteyttä jo tänään ja katsotaan, miten voit auttaa yhteisöämme!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Järjestä tapahtuma kanssamme

Haluatko järjestää tapahtuman kanssamme? Toimistomme on käytettävissä tapahtumallesi tai koulutuksille, ota meihin yhteyttä jo tänään!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

“Palkkaa meidät” järjestämme seminaareja, webinaareja ja koulutuksia

Olemme valmiita tulemaan puhumaan myös teidän seminaariin, koulutukseen tai webinaariin! Tarjoamme kaikenlaisia ​​koulutustilaisuuksia mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Opiskelijat / harjoittelija / opinnäytetyö tai projektityö

Auta meitä luomaan enemmän verkostoja yhteisöihin! Haluatko suorittaa harjoittelun kanssamme? Tai opinnäytetyösi? Tai suunnitella projektityön kanssamme? Olemme aina iloisia siitä, että meillä on harjoittelijoita, jotka voivat auttaa meitä keksimään uusia innovaatioita ja ideoita..

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tule kumppaniksi

Etsimme jatkuvasti lisää kumppaneita. Auta meitä projekteissa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osallistu kilpailuun (videokilpailu, kirjoituskilpailu jne.)

Osallistu viimeisimpään kilpailuun, jossa voit voittaa palkinnon! Esittelemme parhaiden osallistujien työt ja käytämme niitä projektien kehittämiseen! Katso meidän sosiaalisen median päivitykset ja pysy ajan tasalla!

LUE LISÄÄ

Opiskelijoiden artikkelit / blogit

Haluatko olla esillä sivustollamme? Lähetä asiaankuuluva artikkeli tänään! Alla on esitelty artikkeleita, jotka yhteisömme jäsenet ovat kirjoittaneet.

LUE LISÄÄ

Rasismin vastainen kampanja

Rasismilla ja syrjinnällä voi olla merkittävä negatiivinen vaikutus mielenterveyteen. Haluamme rohkaista ihmisiä aloittamaan ja ottamaan osaa keskusteluun rasismista. Lähetä meille videosi.

LUE LISÄÄ