SAMHA

RUOKA-APUA

Olemme täällä auttaaksemme sinua

SAMHA

RUOKA-APUA

Olemme täällä auttaaksemme sinua

RUOKA-APUA

SAMHA ry aloittaa viikoittaisen ruoka-avun jakamisen yhdessä Stadin Safkan kanssa. Stadin Safka on Helsingin kaupungin ja Helsingin seurakuntayhtymän yhteistyötä.

Maaliskuun 24. päivä alkaen, SAMHA tarjoaa ruoka-apua Itäkeskuksessa. Tarkoituksemme on kehittää ruoka-apua sekä tukea yhteisöämme ja ihmisten osallisuutta, samalla tarjoten apua ja neuvontaa jokapäiväisten ongelmien ratkaisemiseen.

Aluksi pystymme jakamaan ruokaa noin 25 ihmiselle, joten pyydämme teitä ottamaan huomioon rajatut mahdollisuutemme. Tulevaisuudessa toivomme, että meillä on mahdollisuus isompiin resursseihin. Uusimmat tiedot ruoka-avustamme löydätte tältä nettisivulta.

Jaamme ruokaa joka keskiviikko 11.00-13.00.

Lisää tietoa saatte ottamalla meihin yhteyttä chatissa, sähköpostilla, Whatsappissa tai sosiaalisessa mediassa.

SAMHA – Substance Abuse and Mental Health Association

  • Visbynkuja 2, 00930 Helsinki

Ruoka-apua

Keskiviikko 11:00 – 13:00
Vaara aika

Löydä oma tapasi osallistua toimintaamme

Tutkimukset ja Kyselyt

Auta meitä ymmärtämään mielenterveyttä ja päihderiippuvuutta!
Osallistu tutkimuksiin, selaa niitä sivun alhaalla ja osallistua jo tänään

LUE LISÄÄ

Koutsi Valmennus: matka hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon

Haluatko tietää enemmän mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä sekä kuinka voit auttaa muita näiden haasteiden kanssa? Liity koutsi valmennus ohjelmaamme aloittaaksesi matkan hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon. Katso kalenterimme, milloin seuraava valmennus ryhmä kokoontuu ja ilmoittaudu mukaan!

LUE LISÄÄ

Ryhmä Oppiminen: liity nuorten kokouksiin jaa kokemuksia

Nuorten ryhmät ovat tarkoitettu nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestämme viikoittaisia tapaamisia opiskelijoiden kanssa auttaaksemme heitä ymmärtämään heidän omia tarpeitaan ja tukeaksemme heidän kasvua, sekä lisätäksemme yleistä hyvinvointi tietämystä.

.

LUE LISÄÄ

Jaa tarinasi

Jaa tarinasi kanssamme. Kuinka päihteiden väärinkäyttö tai mielenterveys vaikuttaa sinuun (tai mihin tahansa muuhun mielestäsi tärkeään keskustelun aiheeseen)? Jos haluat jakaa tarinasi auttaaksesi muita, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Voit jakaa tarinasi myös nimettömästi.

LUE LISÄÄ

Tue meitä tai tee vapaaehtoistyötä

Etsimme jatkuvasti lisää vapaaehtoisia ja tukea! Resursseja ja rahoitusta tarvitaan aina lisää! Ota yhteyttä jo tänään ja katsotaan, miten voit auttaa yhteisöämme!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Järjestä tapahtuma kanssamme

Haluatko järjestää tapahtuman kanssamme? Toimistomme on käytettävissä tapahtumallesi tai koulutuksille, ota meihin yhteyttä jo tänään!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

“Palkkaa meidät” järjestämme seminaareja, webinaareja ja koulutuksia

Olemme valmiita tulemaan puhumaan myös teidän seminaariin, koulutukseen tai webinaariin! Tarjoamme kaikenlaisia ​​koulutustilaisuuksia mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Opiskelijat / harjoittelija / opinnäytetyö tai projektityö

Auta meitä luomaan enemmän verkostoja yhteisöihin! Haluatko suorittaa harjoittelun kanssamme? Tai opinnäytetyösi? Tai suunnitella projektityön kanssamme? Olemme aina iloisia siitä, että meillä on harjoittelijoita, jotka voivat auttaa meitä keksimään uusia innovaatioita ja ideoita..

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tule kumppaniksi

Etsimme jatkuvasti lisää kumppaneita. Auta meitä projekteissa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osallistu kilpailuun (videokilpailu, kirjoituskilpailu jne.)

Osallistu viimeisimpään kilpailuun, jossa voit voittaa palkinnon! Esittelemme parhaiden osallistujien työt ja käytämme niitä projektien kehittämiseen! Katso meidän sosiaalisen median päivitykset ja pysy ajan tasalla!

LUE LISÄÄ

Opiskelijoiden artikkelit / blogit

Haluatko olla esillä sivustollamme? Lähetä asiaankuuluva artikkeli tänään! Alla on esitelty artikkeleita, jotka yhteisömme jäsenet ovat kirjoittaneet.

LUE LISÄÄ

Rasismin vastainen kampanja

Rasismilla ja syrjinnällä voi olla merkittävä negatiivinen vaikutus mielenterveyteen. Haluamme rohkaista ihmisiä aloittamaan ja ottamaan osaa keskusteluun rasismista. Lähetä meille videosi.

LUE LISÄÄ