OLEMME KANSSASI

Et ole yksin. Olemme täällä tukemassa matkaasi valoisampaan tulevaisuuteen

OLEMME KANSSASI

Et ole yksin. Olemme täällä tukemassa matkaasi valoisampaan tulevaisuuteen

TUKEA ERI ELÄMÄNTILANTEISIIN

Mitä tehdä, jos sinulla on huolta itsestäsi tai lähimmäisestäsi, jotka tarvitsevat apua, mutta et tiedä mihin kääntyä? tai mistä saat apua tarvittaessa? Keräsimme tietoa ja vinkkejä tukemaan erilaisissa elämän haastavissa tilanteissa.

Jos olet vaarallisessa tilanteessa, joka vaatii välitöntä apua, soita 112 tai 116 117.

Jos sinä tai joku tuntemasi tarvitsee apua, olemme valmiita auttamaan. Voimme auttaa sinua kaikissa byrokraattisissa ongelmissa, mielenterveydeen haasteissa ja päihteiden väärinkäytössä. Autamme päivittäin yhteisömme jäseniä kaikenlaisissa asioissa, kuten Kelan, Migrin, TE: n hakemuksissa, oikean lääketieteellisen avun löytämisessä tai vain kuuntelemalla mitä elämässäsi tapahtuu.

Tärkeimmät painopistealueet ovat mielenterveys ja päihteiden väärinkäyttö, ja voimme auttaa sinua kaikessa, mikä vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

SAMHA RY – Päihde ja mielenterveysyhdistys

  • Visbynkuja 2, 00930 Helsinki

Ajanvaraus

Ma-T0 10:00 - 16:00
La-Su Varattu ryhmille
Varaa aika

Löydä yhteisösi

Kun etsit apua mielenterveyteen

Älä kärsi yksin. Jos kamppailet mielenterveytesi kanssa, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme valmiita kuuntelemaan sinua ilman tuomitsemista ja selvittämään, miten voimme auttaa juuri sinua. Ensimmäinen vaihe avun saamiseksi on yhteydenotto. Kuuntelemme tarinasi ja autamme sinua löytämään tien eteenpäin.

LUE LISÄÄ

Koutsi valmennus: matka hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon

Haluatko tietää enemmän mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä sekä kuinka voit auttaa muita näiden haasteiden kanssa? Liity koutsi valmennus ohjelmaamme aloittaaksesi matkan hyvinvointiin, yhteisön luottamukseen ja integraatioon. Katso kalenterimme, milloin seuraava valmennus ryhmä kokoontuu ja ilmoittaudu mukaan!

LUE LISÄÄ
Tukea maahanmuuttajille

Vertaistuki ryhmät

Suunnittelema montaa eri vertaistukiryhmien perustamista. Ryhmät muodostetaan vastaustesi perusteella. Ryhmät muodostetaan tarpeiden ja saatavuuden kautta. Oletko kiinnostunut liittymään johonkin meidän vertaistukiryhmistä? Täytä oleva lomake.

LUE LISÄÄ

Päihteiden väärinkäyttö ja mielenterveyden info

SAMHA pyrkii estämään päihteiden väärinkäyttöä ja mielenterveyden ongelmia sekä niiden kielteisiä vaikutuksia ulkomaalaistaustaisten yhteisöissä Suomessae.

Masennus

Kausiluontoinen masennus

Ahdistuneisuushäiriö

Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Itsetuhoisuus

Stressi

Loppuunpalaminen

Opioidiriippuvuus